15 червня 2020 року малечу 5 закладів дошкільної освіти Бородянської селищної ради (Бородянських ЗДО «Буратіно», «Казка», «Колосочок», Пилиповицького ЗДО «Пилипко» та Дружнянського ЗДО «Струмочок») радо зустрічали працівники садочків.

На виконання пункту 2 постанови Кабінету Міністрів України від 20 травня  2020 року № 392 «Про встановлення карантину з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CоV-2, та етапів послаблення протиепідемічних заходів», постанови Головного державного санітарного лікаря України від 21.05.2020 № 25 «Про затвердження Тимчасових рекомендацій щодо організації протиепідемічних заходів у закладах дошкільної освіти на період карантину у зв’язку з поширенням  коронавірусної хвороби (СOVID-19)», на підставі протокольних рішень позачергового засідання Київської обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 25 травня 2020 року № 16, комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Бородянської селищної ради від  26 травня 2020 року № 5, 10 та 11 червня відповідна комісія провела перевірку стану готовності ЗДО до відновлення роботи в умовах карантину, про що складені відповідні акти.

Зважаючи на складну епідситуацію,  дітям та батькам потрібно звикати до нових правил перебування  в закладі. Вони оприлюднені на офіційних вебсайтах ЗДО.

Відповідно до рішення 16 сесії 7 скликання від 28 листопада 2019 року «Про організацію харчування вихованців у закладах дошкільної освіти та учнів у закладах загальної середньої освіти Бородянської селищної об’єднаної територіальної громади на 2020 рік» незмінною залишається плата за харчування (40% від вартості харчування дитини на день).

Сподіваємося, що попри всі негаразди, діти отримають необхідний заряд бадьорості від спілкування з однолітками та вихователями!

Від Адмін