14 квітня 2021 року в онлайн-режимі  проведено нараду з керівниками закладів загальної середньої освіти.
Під час наради розглянуто такі питання:
1. Про аналіз опитування педагогів, учнів та батьків щодо рівня задоволеності якістю організації харчування в ЗЗСО.
2. Про вибір напрямків профільної освіти закладами загальної середньої освіти у 2021/2022 н.р.
В обговоренні першого питання взяли участь директор КП БРР “Об’єднання шкільного харчування” А. Дрепіна   та інженер-технолог підприємства А. Макаренко. 
З метою вивчення рівня задоволеності якістю організації харчування відділом освіти розроблено Google-анкети для учнів, батьків та педагогів. Результати опитування представлені у презентації.
У ході обговорення було напрацьовано шляхи покращення послуг шкільного харчування.
У другому питанні завідувач Центру КРЗО Боярчук О. за допомогою презентації висвітлила питання вибору напрямків профільної освіти закладами загальної середньої освіти у 2021/2022 н.р., визначила аспекти проведення допрофільної та профільної підготовки у ЗЗСО,  перспективи розвитку допрофільної та профільної освіти у територіальній громаді.

Від Адмін